Meditasjon

Menneskeheten og planeten Jorden går i en utrolig hurtig oppvåkningstid i disse tider, og ennå hurtigere og raskere enn før - en oppvåkning vi aldri før har sett maken til. Vi har gått inn i den mere Feminine Tidsalder, hvor vi skal lære å lytte og sanse med de "indre" sansene våre. Lytte til sider i oss selv vi sjelden, eller aldri før har lyttet så mye til. Jo mere du lærer deg å bli stille, går mere innad, idet du mer og mer gir slipp på styringen av deg selv, desto mer friksjonsfritt vil livet ditt bli. Flyte med energienes universelle og livspulserende impuls.

Vi holder faste meditasjoner med lysformidling til jorden på tirsdagskvelder her på senteret, men også direkte via Instagram, for alle som søker dypere kontakt til sitt sjeleliv, og også åndelige liv. 

Meditasjon er en dypere hjelp med å gjøre seg selv hel, og til å finne en bedre balanse i livet. Få en større indre ro, harmoni og sentrering, i en ellers så stresset og travel hverdag. Gi en større aksept av det indre liv som under denne tid i større, og større grad vekkes i oss, og la det folde seg ut slik det er ment det skal folde seg ut - etter hvert enkelt livs livsbane.

Vi kan ved meditasjon få lettere kontakt til undertrykte følelser, og fastlåste tankeformer, som sjelen nå stimulerer en forløsning av. Hjelp med å gi en dypere kontakt til det indre sårede barn, og la det få "vokse" seg stor/hel i den takt og tone det er ment det skal få vokse - bare ved å gi det kontakt.

Øke og utvide din dagsbevissthet som også bringer deg til en større forståelse av verdensaltets oppbygning, og med det, komme til et høyere potensiale av deg selv og hele ditt vesen.

Vi kan også oppnå å få kontakt til de parallelle verdener som er rundt oss, som alltid har vært der, og som vi også er en del av. Kontakt for å gi et større bilde og dypere samarbeide med de.

Vi holder fokus på hjertemeditasjon via vårt hjertechakra, men forholder oss selvfølgelig også til alle våre andre chakraer. Hjertemeditasjoner fordi det er til en større hjelp med å åpne dypere opp til ditt Hellige Hjerte, dermed dypere kontakt til din sjel, din ånd, slik at din "essens" kan slippes igjennom fritt og uavhengig. En dypere kontakt med "Din Indre Krystall". Hjertechakraet er bindeleddet mellom ånd og stoff, eller også inngangsporten til din sjel, og ditt høyere selv.

Uansett om du har erfaring med meditativt arbeide, eller ei - ta kontakt. Har du ingen tidligere erfaring med meditasjon, så setter vi gjerne opp egen tid for å lære og komme i gang. 

Her ved senteret vil du møte mange likesinnede som det kan være godt å dele indre-, som ytre erfaringer med, og også få noen dypere forståelser av den individuelles utviklingsvei.

Du er hjertelig velkommen sammen med oss, og vi gleder oss til å møte deg.

 

*****

                                                                         

 

 

Gi deg selv lov til å leve Her og Nå - i "Nuet" Gi slipp - og gi over, til livets naturlige livspulserende rytmer, og la healingen få gå i gang

Lytt til din indre hjertets stemme