Det Hellige fjell - Mount Shasta

Mount Shasta er et hellig fjell i nord California - USA. Hun er majestetisk og en del av Cascade Mountain Range, som ligger i Siskiyou County. Hun er også en av de største vulkanske toppene i det kontinentale USA, og er vel 4.000 meter høy.

Mt. Shasta er et veldig spesielt sted. Det representerer mye mer enn bare et rent fjell. Mt. Shasta kan betraktes som en av de mest hellige stedene på denne planet. Fjellet er en mystisk strømkilde for denne planeten. Det er et fokus for engler, ånde-guider, romskip, mestere fra Lysets rike, og hjemmet til de overlevende fra det gamle Lemuria, som sank under bølgene i Stillehavet litt over 12.000 år siden.

For noen klarsynte, sies det, at Mt. Shasta er omfavnet i en gigantisk, eterisk lilla pyramide som en hjørnestein som strekker seg langt utover denne planet i verdensrommet, og knytter oss intergalaktiskt til Confederation of Planets for denne delen av Melkeveien. Denne fantastiske pyramiden er også opprettet som en omvendt versjon av seg selv, og nådde langt ned til jordens hjertesenter. Du kan kalle Mt. Shasta poenget "lys-Rister" på denne planeten, hvor mesteparten av energien kommer først fra den galaktiske og universelle kjernen, før den spres til andre fjell og inn i rutenettets oppføring. De fleste fjelltopper, spesielt høye fjell, er fyrtårn av Lys. Merkelige lys og lyder er ofte sett eller hørt på fjellet.

Linseformede skyer, skygger og fremragende solnedganger ligger til den mystiske aura av fjellet. Flere tunneler strekker seg langt inn i det indre av dette majestetiske fjell. Mt. Shasta er også hjemmet til dagens lemurere, overlevende fra senkingen av kontinentet Mu for over 12.000 år siden. Ja, våre Lemuriske medbrødre og -søstre er reelle; de er godt og forankret fysisk i live, boende i den underjordiske byen "Telos" under Mount Shasta.

Før senkingen av deres kontinent, fullt klar over den endelige skjebnen til deres elskede kontinent, de gamle lemurerne, ved hjelp av sin mestring av energi, krystaller, lyd og vibrasjoner, uthult en stor underjordisk by, med den hensikt å bevare sin kultur, sine skatter, og deres registreringer av den gamle jordiske historie - historie som har gått tapt siden senkingen av Atlantis. Lemuria var en gang et stort kontinent, og større enn Nord-Amerika, koblet til deler av California, Oregon, Nevada og Washington.

Dette store kontinentet forsvant over natten i Stillehavet for over 12.000 år siden i en enorm katastrofe. Til tross for dette, var omlag 25.000 lemurere på den tiden i stand til å emigrere til det indre av Mt. Shasta. 

De er fortsatt her i konkrete, fysiske, udødelige legemer, helt ubegrenset, lever de et liv i ren himmel på jorden i den femtedimensjonale verden. 

Det er også rapporter om at en Bigfoot rase av mennesker blir sett på noen avsidesliggende områder av Mt. Shasta, sammen med mange andre mystiske vesener.

Bigfoot mennesker er nå svært få i tall rundt om i verden og rundt Mt. Shasta. De er av gjennomsnittlig intelligens og har et fredelig hjerte. De har også fått dispensasjon for å kunne gjøre seg usynlig på vilje til å være i stand til å unngå konfrontasjon med oss ​​og dermed unngå å bli skadet, lemlestet og brukt som en slave rase.

Flere åndelige grupper omgir Mt. Shasta området. Mange sannhetssøkere som har følt og hørt i deres hjerter "at fjellet kaller", har flyttet inn i dette området hvor de føler at de endelig har "kommet hjem". 

De mest bemerkelsesverdige historiene er legender om de mystiske folk som bor inne i fjellet. Det er sagt å være etterkommere av det gamle samfunnet fra det tapte kontinentet Lemuria, som bor dypt inne i fjellet i runde hus, og nyter ubegrenset helse og rikdom, og et sant bror- og søsterskap. De har bevart sin gamle kultur. De lemurere som lever under jorden, under fjellet, blir ofte beskrevet som grasiøse og høye - vel to meter høye. De kler seg i hvite kjortler og sandaler, men de har også blitt sett i svært fargerike klær. De er sagt å ha lange, slanke halser som de pryder med vakre dekorative halsbånd laget av perler eller edelstener. De har utviklet seg og sin sjette sans, noe som gjør dem i stand til å kommunisere seg imellom etter ekstra-sensorisk persepsjon.

De kan også teleportere og gjøre seg usynlig med vilje. Morsmålet er det lemuriske språk, men de snakker også en plettfri engelsk med en liten britisk aksent. De har valgt å lære engelsk som andrespråk fordi de er plassert i Amerika hvor folk som lever på deres "tak" snakker engelsk som hovedspråk. Dr. M. Doreal hevdet år siden, at han besøkte lemurerne i deres fjell.

Han skrev at lyset inne i fjellet var like lyst som en sommerdag, fordi i plassen i sentrum av den store hulen var det en gigantisk glødende masse av lys. En annen mann fortalte at han sovnet på Mt. Shasta, og ble vekket av en lemurer som førte ham inn i fjellet til hulen sin, som var brolagt med gull. Den lemuriske fortalte mannen at det var en rekke tunneler forlatt av vulkaner som var under jorden som motorveier. Hva lemurerne angivelig har mestret er atomenergi, telepatiske og synske evner, elektronikk og vitenskap. De har teknologi som gjør at vi beboere på overflaten, ser ut som småbarn i forhold til dem. De kontrollerer mesteparten av sin teknologi og bygg med deres sinn.

Den gang visste de hvordan de skal drive båtene via å bruke energi som utstrålte fra krystaller. De hadde luftskip og fløy dem til Atlantis og andre steder. I dag har de en hel flåte av romskip kalt "Silver Fleet" som de kommer inn og ut av fjellet med, og også ved å gå ut i verdensrommet. De har også muligheten til å gjøre sine romskip usynlig og lydløse for å unngå å bli oppdaget av lokale og nasjonale militære. Selv om de er tredje dimensjonale mennesker i naturen, er de i stand til å skifte sitt energifelt inn i fjerde og femte dimensjon, og bli usynlige med vilje i løpet av sekunder. Mange rapporterer å se merkelig lys på fjellet.

En forklaring er at det er romskip som kommer og går hele tiden fra en romhavn dypt inne i fjellet. Mt. Shasta er ikke bare et hjem for lemurerne, men det er også en interplanetarisk og intergalaktisk multidimensjonal portal. Det er en enorm eterisk Lys-by over Mt. Shasta kalt Crystal City av de syv stråler. Det sies at Mt. Shasta er ett av de store instrømningssteder på Jorden, og at det er jordens rot-chakra.

 

Adama

Adama er en prest og den åndelige lederen av Telos. Han fungerer som leder av det lemuriske råd av lys. Adama er ambassadør og en diplomat til "Galatic Federation of Planets" og representerer de underjordiske vesener og menneskeheten ovenfor. Han er sjef for et prosjekt for å opprettholde et krystallinsk gitter rundt planeten. Adama er også leder av "Ascension-prosjektet" som har som mål å hjelpe mennesker til å tre inn i den femte dimensjon. Dette prosjektet omfatter Kristus, Maitreya, Sanada, og Sanat Kumara. Han representerer kjærlighet og medfølelse av Telos, og hjertet av den guddommelige mor - "Meet Adama". 

Glenda Grønn of Sedona malte dette portrettet. Adama poserte for dette bildet i hennes studio. Hun brukte disse ordene for å beskrive karakteren av Adama:

"Ydmykhet, elskverdighet, og ømhet" (Jones Adama Corner).

Lady Nada

Lady Nada fungerer som Prestinne i "Temple of Love". Hun arbeider også sammen med Adama i Telos på Mount Shasta.

Nada sier: "Jeg gir deg min kjærlighet, for alt annet jeg har, er allerede gitt bort." 

Hun ble også nedfelt som advokat på Atlantis, hvor hun kjempet årsaken til guddommelig rettferdighet for de undertrykte.